tassu1

Koulutuspalveluiden hinnasto

Yhden päivän koulutukset

4600 + alv 24%
 •  

Kahden päivän koulutukset

6800 + alv 24%
 •  

Peräkkäiset lisäpäivät

1800 /koulutuspäivä + alv 24%
 •  

Hintoihin liittyvät ehdot

 1. Koulutuksen pitää Teemu Leppänen henkilökohtaisesti, eikä asiakastyötä tee milloinkaan alihankkija.
 2. Kaikki kouluttajan kustannukset (koulutuksen valmistelu, matkat ym) ja sivukulut sisältyvät hintaan
 3. Useampipäiväisen koulutuksen hinta on peräkkäisten päivien koulutukselle
 4. Koulutuspäivä alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 16.00 (sisältäen 60 min lounastauon ja 2×15 min kahvitauon, joiden aikana kouluttaja on käytettävissä 1-1 keskusteluja varten)
 5. Luokkahuonekoulutuksissa asiakas vastaa koulutustilan järjestämisestä ja siihen liittyvistä tila- ja laitekustannuksista (videotykki ja valkokangas).
 6. Lopullinen koulutusmateriaali toimitetaan asiakkaalle viikko ennen koulutusta PDF-muodossa (kouluttaja ei järjestä tai toimita paperitulosteita, mutta asiakkaalla on oikeus teettää koulutusmateriaalista paperitulosteet ko. koulutustilaisuutta varten)
 7. Kouluttaja saa asiakkaalta osallistujien tittelit viikko ennen koulutusta. Asiakas saa päättää osallistujien määrän, mutta työpajaluonteisen harjoitustöitä ja keskustelua sisältävän koulutuksen suositus on korkeintaan 10 osallistujaa.
 8. Koulutustilaisuudesta ei tehdä ääni- tai kuvatallennetta tai jälkikäteen katsottavaa streamia asiakkaan, eikä kouluttajan toimesta
 9. Kouluttajalla säilyy tekijänoikeus ja kaupalliset oikeudet opetusmateriaaliin, eikä asiakkaalla ole oikeutta käyttää, muokata tai jakaa materiaalia edelleen koulutustilaisuuden jälkeen.
 10. Asiakkaalla ei ole oikeutta veloittaa kolmansilta osapuolilta maksua koulutustilaisuuteen osallistumisesta (osallistujien tulee olla asiakkaan organisaation työntekijöitä).
 11. Sopimus koulutuspalvelun hankinnasta asiakkaan ja kouluttajan välillä katsotaan syntyneeksi, kun asiakas on sähköpostilla hyväksynyt koulutuksen ohjelman ja koulutuksen ajankohta on sovittu. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tai siirtää koulutus yli kaksi kuukautta ennen sovittua koulutuspäivää korvaamalla 50 % koulutuksen hinnasta. Alle kaksi kuukautta ennen sovittua koulutuspäivää koulutusta ei voi perua tai siirtää ilman täysimääräistä korvausta (ilman uutta hankintapäätöstä).