logo_kulta

Cheetah Consulting Oy on Helsingissä vuonna 2012 perustamani yritys, jonka kautta toteutan organisaatioasiakkaille riippumattomia neuvonanto- ja koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämistä, liiketoimintaprosessien tehostamista ja organisaatiomuutoksia tukevien IT-projektien läpivientiin. Erikoisosaamistani on liiketoiminnallisesti kriittisten ja teknisesti vaativien digitaalisten ratkaisuiden valmistelun, suunnittelun, hankinnan ja toteuttamisen johtaminen kansainvälisessä monitoimittajaympäristössä.

Toimittaja- ja teknologiariippumattomuuteni ansiosta työskentelen luottamuksellisesti asiakkaan organisaation sisällä tiiviissä yhteistyössä liiketoimintajohdon, liiketoiminnan asiantuntijoiden, tietohallinnon ja IT-toimittajien kanssa. Vahvuuksiani ovat asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen, selkeiden tavoitteiden asettaminen, realististen suunnitelmien laatiminen ja asiakaslupausten täyttäminen. Henkilökohtaisesta laskutettavasta asiakastyöstä muodostunut liiketoiminta on vakiintunut korkean asiakastyytyväisyyden myötä.

Teemu Leppänen
yrittäjä

Minulla on 20 vuoden monipuolinen käytännön kokemus IT-ratkaisujen hankinnasta ja toteutuksesta kansainvälisissä teknologiayrityksissä ja yhteensä yli 30000 tuntia IT-projektikokemusta tilaajaorganisaation, konsultointipalveluiden ja ohjelmistotoimittajan näkökulmasta.

Viimeiset 11 vuotta olen työskennellyt yrittäjänä toimien asiakasyritysten puolella riippumattomana konsulttina keskittyen digitaalisten ratkaisuiden vaatimusmäärittelyyn, IT-hankintoihin ja IT-projektien läpivientiin. Urallani olen toiminut 42 IT-projektissa projektipäällikkönä, määrittelijänä, IT-arkkitehtina ja sovelluskehittäjänä sekä konsultoinut yli 50:tä organisaatiota eri toimialoilta suuryrityksistä PK-yrityksiin. Koulutukseltani olen tekniikan tohtori (2004, TKK) ja diplomi-insinööri (2001, TKK) sekä valtiotieteiden kandidaatti (2004, HY).

Voit lukea taustastani lisää LinkedInistä. Yksityiskohtaisen toimeksiantokohtaisen CV:n saat ottamalla minuun yhteyttä.