Cheetah Consulting Oy

Cheetah Consulting Oy on Helsingissä vuonna 2012 perustamani yritys, jonka kautta toteutan organisaatioasiakkaille riippumattomia neuvonanto- ja koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämistä, liiketoimintaprosessien tehostamista ja organisaatiomuutoksia tukevien IT-projektien läpivientiin. Erikoisosaamistani on liiketoiminnallisesti kriittisten ja teknisesti vaativien digitaalisten ratkaisuiden valmistelun, suunnittelun, hankinnan ja toteuttamisen johtaminen kansainvälisessä monitoimittajaympäristössä.

Toimittaja- ja teknologiariippumattomuuteni ansiosta työskentelen luottamuksellisesti asiakkaan organisaation sisällä tiiviissä yhteistyössä liiketoimintajohdon, liiketoiminnan asiantuntijoiden, tietohallinnon ja IT-toimittajien kanssa. Vahvuuksiani ovat asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen, selkeiden tavoitteiden asettaminen, realististen suunnitelmien laatiminen ja asiakaslupausten täyttäminen. Vuosina 2012-2020 henkilökohtaisesta laskutettavasta työstäni muodostunut liiketoiminta on vakiintunut korkean asiakastyytyväisyyden myötä. Vuosina 2015-2020 keskimääräinen liikevaihto on ollut noin 200 t€ ja nettovoitto 90 t€ vuodessa.

Teemu Leppänen

Minulla on yli 15 vuoden monipuolinen käytännön kokemus IT-ratkaisujen hankinnasta ja toteutuksesta kansainvälisissä teknologiayrityksissä ja yhteensä yli 30000 tuntia IT-projektikokemusta tilaajaorganisaation, konsultointipalveluiden ja ohjelmistotoimittajan näkökulmasta.

Viimeiset yhdeksän vuotta olen työskennellyt yrittäjänä toimien asiakasyritysten puolella riippumattomana konsulttina keskittyen digitaalisten ratkaisuiden vaatimusmäärittelyyn, IT-hankintoihin ja IT-projektien läpivientiin. Urallani olen toiminut 36 IT-projektissa projektipäällikkönä, määrittelijänä, IT-arkkitehtina ja sovelluskehittäjänä sekä konsultoinut yli 50:tä organisaatiota eri toimialoilta suuryrityksistä PK-yrityksiin. Koulutukseltani olen tekniikan tohtori (2004, TKK) ja diplomi-insinööri (2001, TKK) sekä valtiotieteiden kandidaatti (2004, HY).

Voit lukea taustastani lisää LinkedInistä. Yksityiskohtaisen toimeksiantokohtaisen CV:n saat ottamalla minuun yhteyttä.

Teemu Leppänen